Flash Forward
Nieuws -

Flash Forward - Hét kennisplatform voor training en opleiding

Om optimale veiligheid te bieden, is goede onderlinge communicatie tussen medewerkers van belang. Daarom beschikt Flash over het kennisplatform Flash Forward. Het platform waarop wij kennis, gebruikerstrainingen en handleidingen delen.

In de praktijk blijkt namelijk dat veel medewerkers niet weten hoe zij hun portofoon moeten gebruiken om goed verstaanbaar te zijn. Of staan niet stil bij de consequenties van het niet goed opladen van de accu of het niet activeren van de Man-Down functie.

Om onveilige situaties te voorkomen delen we via Flash Forward gebruikerstrainingen in de vorm van animaties, presentaties, gebruikershandleidingen en Quick Reference Cards. 

Flexibel huren

Kies voor gemak en zekerheid
Het huren van portofoons bij Flash biedt uitkomst. Of het nu gaat om korte of lange termijn huur, onze apparatuur is direct leverbaar. Reserveer tijdig, dan bent u ervan verzekerd dat uw communicatie altijd goed geregeld is!

Nieuwste Motorola-portofoon

De Motorola ST7500
Motorola's nieuwste portofoon is licht en speciaal ontworpen voor zwaar en robuust gebruik. Gemakkelijk te dragen aan een riem of op het lichaam. De portofoon is uitgerust met een reeks aanvullende apparaten en draadloze accessoires. Compact én klaar voor de toekomst. Lees hier meer over deze nieuwe Motorola-portofoon.

Wat kunt u verwachten van ons kennis- en opleidingsplatform?

Bekijk de animatie over Flash Forward. U krijgt in nog geen 2 minuten een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen. 

Please accept marketing-cookies to watch this video.