Integron Beleving Awards
Nieuws -

Flash behaalt prachtig cijfer in klanttevredenheidsonderzoek 2019

Een aantal weken geleden hebben onze klanten het verzoek ontvangen om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek over Flash. Het onderzoek, uitgevoerd door Markteffect, is inmiddels afgerond en wij bedanken alle deelnemers voor hun bijdrage. Deze input is voor ons van groot belang om onze organisatie te kunnen verbeteren, zodat we onze klanten nu en in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

De resultaten

Flash krijgt als organisatie wederom een prachtig cijfer. De algemene tevredenheid is beoordeeld met een 8,1. Met name de service, klantvriendelijkheid en de kennis en kunde van Flash wordt als reden genoemd Flash te beoordelen met een hoog rapportcijfer. Ook de werknemers van het Customer Service Center, de Sales afdeling, Logistiek en onze Engineers scoren opnieuw uitmuntend.  

Wij zien in de resultaten bovendien terug dat klanten het uitgebreide diensten- en serviceconcept aangeven als belangrijkste reden voor Flash te kiezen als partner in missiekritische communicatie.  

Alle verbeterpunten worden aandachtig doorgenomen en onze dienstverlening waar mogelijk te verbeteren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. 

Wij zijn trots op deze mooie resultaten! 

Contact

Heeft u nog vragen over de resultaten van ons klanttevredenheidsonderzoek, dan kunt u contact opnemen met onze marketing afdeling via het telefoonnummer +31 (0) 181 25 00 25 of per e-mail via marketing@flash-pmn.com.