20191022 090013
Nieuws -

Flash behaalt ISO 27001:2013 certificering

Uw betrouwbare partner op het gebied van informatieveiligheid

Na een aantal pittige auditrondes heeft Flash de ISO-audits doorstaan en zijn wij sinds oktober 2019 officieel ISO 27001:2013 gecertificeerd! Met deze certificering laten wij zien dat we voldoen aan alle eisen rondom privacy en informatiebeveiliging én bovendien dat deze geborgd zijn binnen ons managementsysteem.

Informatieveiligheid, het bewust en veilig omgaan met informatie, speelt een steeds grotere rol en dus ook in de organisatie van Flash. Met de processen die Flash heeft ingericht voor het behalen van het ISO 27001:2013 certificaat, kunnen wij borgen dat we zorgvuldig met alle (klant)gegevenstypen omgaan en wet- en regelgeving naleven.

Met het ISO 27001:2013 certificaat zet Flash een extra stap op het gebied van informatiebeveiliging. Het certificaat is de bewijslast, waardoor wij ons extra kwalificeren in de markt.

Monique van Praet, Manager Back Office bij Flash: Vanuit onze kernwaarde Betrouwbaar was het behalen van het ISO 27001 certificaat een logische stap. Onze bedrijfsrisico’s op het gebied van informatieveiligheid én continuïteit zijn hiermee geborgd voor al onze stakeholders.

Over ISO 27001

ISO 27001 biedt een veel omvattende aanpak van informatiebeveiliging. Informatiemiddelen die volgens deze standaard beschermd moeten worden, variëren van digitale informatie, papieren informatie en fysieke middelen (computers en netwerken) tot kennis die aanwezig is bij medewerkers. Aandachtsgebieden hierbij lopen uiteen van competentieontwikkeling van medewerkers tot technische bescherming tegen computerfraude. De ISO 27001 standaard biedt organisaties een procesgerichte aanpak voor het opzetten, implementeren, beheren, monitoren, evalueren, onderhouden en verbeteren van het managementsysteem voor informatiebeveiliging. Bron: www.dnvgl.nl