Zorg
Nieuws -

De Dag Van De Zorg

De Dag van de Verpleging wordt door veel mensen ook wel de Dag van de Zorg genoemd. Op deze dag, tevens de verjaardag van de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale, worden alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje gezet. Flash Private Mobile Networks draagt sinds het begin van haar bestaan de zorg een warm hart toe en wil op deze dag haar partners graag in het zonnetje zetten.

Met klinkende namen als Universitair Medisch Centrum Utrecht, Amsterdam UMC, St Franciscus, Maxima Medisch Centrum, HCM Bronovo, Het Oogziekenhuis Rotterdam maar ook Stichting Reinaerde – Dennendal, Kempenhaeghe, GGD Rotterdam – Rijnmond in de portefeuille, zijn we bewust van onze verantwoordelijkheid. We zijn trots op onze samenwerkingen in de vitale sector, des te meer omdat we ons echt een gewaardeerde partner voelen die als system integrator op de stoel naast de decisionmaker meedenkt met de beste beschikbare oplossingen voor veiligheid van medewerkers en patiënten. Want als elke seconde telt en er mensenlevens op het spel staan, moet je kunnen vertrouwen op gegarandeerde missiekritische communicatie.  

In de dagelijkse praktijk betekent dat we gegarandeerd functionerende netwerken met optimale dekking aanleggen, applicaties adviseren die de workflow efficiënt organiseren in combinatie met het beste advies over smartdevices, portofoons en randapparatuur. In een medisch centrum of ziekenhuis zijn onverwachte gebeurtenissen of calamiteiten dagelijkse kost en dan moet je kunnen vertrouwen op een gegarandeerd werkend missiekritisch communicatie systeem.

Veilig alarmeringsproces

Marco Morelis, senior accountmanager: ‘Vanaf de oprichting van Flash PMN richten we ons op het leveren van portofonie netwerken en voorzien we in oplossingen voor BHV omgevingen met Flash Smart Com. Dit is een slimme applicatie die een complete dienst biedt op je smartdevice, zonder beperkingen in het aantal gebruikers en groepen.  Met modulaire afname ben je flexibel en we kunnen bestaande systemen koppelen aan de Push-to-Talk dienst. Onze kracht is dat we ervaring hebben bij andere ziekenhuizen en zorginstellingen en als businesspartner echt mogen meedenken en dat biedt in veel gevallen een groeipad met integratiemogelijkheden. Zo bieden we bijvoorbeeld met onze andere applicatie Smart Control een efficiënte en veilig alarmeringsproces gekoppeld aan gebouwbeheer. Het voordeel hiervan is als er bijvoorbeeld een defect is aan het koelsysteem, dit direct gekoppeld wordt naar portofoons, smartdevices en pagers. Dit maakt het werkproces nog efficiënter en veiliger. Wij ontwikkelen onze diensten en producten voortdurend en willen alles goed zichtbaar maken en iedereen adequaat informeren.’ 

Voor iedereen beschikbaar

Tegenwoordig zijn bepaalde applicaties ook gewoon op je mobiele telefoon te installeren zodat de functionaliteiten voor iedereen in de organisatie beschikbaar is. Marco: ‘Je kunt je voorstellen dat in de zorg veel calamiteiten voorkomen. Bedrijfshulpverleners in de zorg moeten in acute en onverwachte situaties kunnen handelen. Met de BHV applicatie weten de hulpverleners precies wat ze moeten doen, hoeveel mensen er ter plaatse zijn, wie er opgeroepen is en wie er effectief opvolgt. Alles wordt vastgelegd, er is locatiebepaling waardoor de juiste mensen kunnen acteren en de taken uitvoeren op gebied van brandbestrijding, ontruiming en medische hulp. Veel hulpverleners van zorginstellingen, huisartspraktijken, fysiotherapiepraktijken, tandartspraktijken & ZZP’ers in de zorg gebruiken deze applicatie naar grote tevredenheid. Onze affiniteit met de zorg is enorm en als system integrator bij ziekenhuizen en zorginstellingen zoomen we in op datgene wat voor een efficiënt werkprocess het allerbelangrijkste is. Wij bieden full service, maatwerk en support op locatie zodat je niet alleen verzekerd bent van een betrouwbare servicepartner maar ook van een partner die meedenkt om alle communicatiewensen zo goed mogelijk in te vullen. Wij denken echt mee om het beste resultaat te behalen, in het belang van iedereen. Daarom willen we onze partners vandaag extra in het zonnetje zetten met een… (bloemetje) ’

Voordelen Flash Smart Com:

·       Een complete dienst (Push-to-Talk app, SIM-kaart, netwerkaansluiting & device);

·       Een onbeperkt aantal users en 8 groepen;

·       Landelijke dekking via het T-Mobile netwerk;

·       GPS voor locatiebepaling;

·       Een snelle gespreksopbouw van 0,5 seconden;

·       Directe en flexibele inzetbaarheid.

·       Prioriteit op het netwerk;

·       Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid;

·       Mobile Device Management software voor beveiliging van mobiele devices;

·       Integratiemogelijkheden met een meldkamerapplicatie voor alarmopvolging.