Covid19
Nieuws -

Corona-beleid Flash Private Mobile Networks

De Rijksoverheid heeft donderdagmiddag 12 maart nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Op de website van de Rijksoverheid leest u meer over deze maatregelen. Kijk voor actuele informatie over het COVID-19 virus op de website van het RIVM.

Flash Private Mobile Networks is onderdeel van Flash Connectivity Group, een groep van gespecialiseerde bedrijven in missiekritische communicatieoplossingen. Met betrekking tot het coronavirus voeren wij het volgende gezamenlijke beleid: 

Wij volgen te allen tijde de maatregelen van de Rijksoverheid en de adviezen van het RIVM om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dat betekent dat onze medewerkers, indien mogelijk, werken vanuit huis. Dat geldt met name voor onze medewerkers in de buitendienst (engineers, chauffeurs en account en product managers). De maatregelen die getroffen zijn door onze klanten en waarvan wij op de hoogte zijn, nemen wij vanzelfsprekend in acht. 

In deze tijden van crisis en onzekerheid zijn wij ons des te meer bewust van onze positie en verantwoordelijkheden in de samenleving ten aanzien van de levering van missiekritische communicatiediensten. Daarom staan wij 24/7 klaar voor u, zoals u van ons gewend bent. En wij staan klaar voor alle andere mensen die ons land momenteel onder zeer hoge druk draaiende weten te houden. Juist in deze tijd willen wij die mensen, werkzaam in cruciale beroepsgroepen en in vitale processen, waar nodig extra ondersteuning bieden. Als leverancier van vitale infrastructuur vraagt de overheid dit van ons en wij geven vanzelfsprekend gehoor aan dit verzoek. Wij hebben extra maatregelen getroffen ten behoeve van de veiligheid van uw en onze medewerkers om de continuïteit van onze gezamenlijke werkzaamheden maximaal te waarborgen. Ook hebben wij extra maatregelen genomen om in te springen op de aanvraag van extra en tijdelijke crisis communicatie diensten. Weet dat wij voor u klaar staan! Wij doen er alles aan u volledig te ontzorgen.

Indien er veranderingen in de huidige situatie plaatsvinden, communiceren wij zo spoedig als mogelijk. De officiële berichtgeving gaat altijd via onze website.

Onderdeel van de Flash Connectivity Group zijn de volgende bedrijven; Flash Private Mobile Networks Nederland, Flash Private Mobile Networks Belgium, 2WAY BV en PrioCom BV.

Reiniging van uw apparatuur

Het Coronavirus vraagt van iedereen extra maatregelen met betrekking tot hygiëne. Mogelijk heeft u vragen m.b.t. de reiniging van uw apparatuur. Benieuwd naar ons protocol? Alle apparatuur, inclusief de ATEX en non-ATEX portofoons, reinigen wij grondig met de voor deze apparatuur voorgeschreven reinigingsmiddelen. Hiervoor gebruiken wij borstels en Wecoline glasdoeken welke dagelijks vervangen worden. Onze collega’s dragen tijdens de reiniging rubberen wegwerphandschoenen. Deze procedure passen wij toe zowel bij inname en voor uitgifte van onze apparatuur. Lees hier meer. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0181-250025.

Voor algemene informatie over het verspreiden van het virus via oppervlakte contact, verwijzen wij graag naar de website van het RIVM waarop onderstaande tekst over dit onderwerp is opgenomen:

Kun je besmet raken met het nieuwe coronavirus door het aanraken van een oppervlak?

De kans is klein dat je ziek wordt als je spullen of oppervlakken aanraakt of vastpakt, zoals post, pakketjes of een bos bloemen. De kans wordt nog kleiner als je regelmatig de handen wast en voorkomt dat je na het aanraken met de handen in het gezicht komt. Als je weet dat de eigenaar van de spullen ziek is, was dan je handen zodra daar gelegenheid voor is.

Besmetting door een bacterie of virus via oppervlakken is mogelijk. Voor coronavirussen die SARS severe acute respiratory syndrome  en MERS Middle East Respiratory Syndrome  veroorzaken is het echter niet duidelijk of oppervlakken een rol spelen. Inmiddels blijkt uit onderzoek dat het nieuwe coronavirus wel enige tijd kan overleven op verschillende materialen. Deze onderzoeken vonden plaats onder gecontroleerde en ideale omstandigheden. Het is mogelijk dat weersinvloeden en een hogere luchtvochtigheid tot minder virusdeeltjes leiden. De hoeveelheid virus dat via een ziek persoon op een oppervlak terechtkomt zal ook sterk verschillen.

De belangrijkste besmettingsroutes blijven overdracht via druppels door niezen/hoesten en via de handen. Volg daarom de bestaande hygiëneadviezen en maatregelen die voor iedereen gelden.