Apmt Rotterdam Header
Nieuws -

APM Terminals Rotterdam gaat samenwerking aan met Flash Private Mobile Networks

APM Terminals Rotterdam is de productiefste terminal ter wereld en hebben een duidelijke missie: een veilige en vlekkeloze verbinding vormen tussen land en zee. Daarnaast is een storingsvrije communicatieverbinding cruciaal voor APMTR. Zodoende heeft Flash sinds februari 2019 het huidige TETRA-systeem vernieuwd en uitgebreid.

APMTR heeft met ruim 550 medewerkers en 100 hectare aan land, een groot gebied waar zij over moeten communiceren. Elke dag komen er een aantal containerschepen naar APMTR gevaren. Op het terrein staan 14 enorme walkranen, deze kranen halen de containers van het schip af. Vervolgens nemen de straddle carriers de containers van de walkranen over, deze zorgen er weer voor dat de containers op de juiste plek terechtkomen. Op het terrein van APMTR rijden ongeveer 52 carriers. Daarnaast zijn er ook nog medewerkers die vanuit het kantoor het gehele terrein in de gaten houden. Ook zij moeten op een veilige en efficiënte manier in contact komen met de juiste personen op de grond. Én dat kan nu met het TETRA-systeem van Flash Private Mobile Networks!

APMT-werkzaamheden_190318_115707.jpg#asset:10905

DAMM en TETRA optimaal op elkaar afgestemd
APMTR heeft een zeer groot aantal gespreksgroepen, waardoor Flash het TETRA-systeem van DAMM heeft geadviseerd.. Deze twee systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd, waardoor de hoogste betrouwbaarheid van het systeem gerealiseerd wordt. Daarnaast is de beschikbaarheid op lange termijn bijzonder hoog en zijn verstoringen uitgesloten.

Aantal producten
Omdat APMTR veel verschillende gespreksgroepen bedienen, werden er ook veel producten geleverd. Zo zijn er 181 Motorola TETRA-portofoons, 4 vaste posten, 143 mobilofoons, 5 dispatchers en 3 Redundant DAMM systeem carriers geleverd.