Monique van Praet

“Onze klanten moeten in kritische situaties op hun communicatieapparatuur kunnen rekenen en wij doen er alles aan om dat te garanderen”

Vanuit mijn rol als Manager Back Office ben ik verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de afdeling Logistiek. Daarnaast vervul ik een dubbelrol als Quality Manager, waarin ik onder meer verantwoordelijk ben voor het kwaliteitsbeleid van Flash. 

Wat ik het leukst vind aan werken bij Flash is dat Flash een heel dynamische organisatie is. Geen dag is hetzelfde! We hebben op Logistiek te maken met veel ad hoc verzoeken (‘spoedjes’) en moeten vaak inventief te werk gaan om aan de vraag van de klant te voldoen. 

Onze chauffeurs zijn op locatie hét aanspreekpunt voor de klant. Hun werk gaat verder dan alleen het afleveren van huurapparatuur. Zij geven graag een toelichting over het gebruik en helpen in sommige gevallen met de installatie. 

Onze klanten moeten in kritische situaties op hun communicatieapparatuur kunnen rekenen en samen met andere afdelingen bij Flash doen wij er op Logistiek alles aan om dat te garanderen!