Koos Verkaik

“Hoe goed de voorbereiding voor een project ook is, er zullen altijd onvoorziene uitdagingen komen die in goede samenwerking moeten worden opgelost”

Vanuit mijn functie als Project Manager ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten. Toen ik in 2008 bij Flash begon, was er nog geen projectmanagement als functie of proces. Het samenstellen en inrichten van dit proces heb ik van A tot Z mogen initiëren en implementeren. Iets waar ik trots op ben en waarin ik de vrijheid en steun van Simone (van Putten, CEO) altijd zeer heb gewaardeerd. 

In het begeleiden van projecten zijn de merkwaarden van Flash -betrouwbaar, inventief, betrokken, attent en verbonden- van groot belang. Hoe goed de voorbereiding voor een project ook is, er zullen altijd onvoorziene uitdagingen komen die in goede samenwerking moeten worden opgelost. 

Het ontmoeten van en samenwerken met steeds andere mensen én de diversiteit in typen klanten maken werken bij Flash zo leuk. Specifiek voor mijn projectteams hebben onze klanten Flash een waardering gegeven van een 8,7. Daar mogen we wat mij betreft erg trots op zijn!