Kitty Boogaard

“Ik ben er trots op wat we in de afgelopen jaren samen hebben bereikt.”

Ik ben al sinds 2001 werkzaam bij Flash in de rol van Receptioniste. Ik ben bovendien ondersteunend werkzaam voor het Customer Service Center. 

Als Receptioniste ben ik verantwoordelijk voor alle inkomende telefoontjes en het ontvangen van klanten en andere gasten aan de balie. Ik zorg bovendien voor de (bestelling van) de lunch, frankering van de post en ik zorg ervoor dat de kantine en het koffiezetapparatuur aan het einde van de dag weer netjes schoon zijn. 

Als Sales Assistent verzorg ik de aanvragen van zendvergunningen richting het Agentschap Telecom en het BIPT. Ik houd bovendien de gecommuniceerde levertijden van de verkooporders in de gaten. Als orders door vertraging bij leveranciers niet op tijd bij klanten kunnen zijn, dan meld ik dat zo snel mogelijk aan onze klanten. Ik bel bovendien huuroffertes na en doe het voorwerk voor ‘eenvoudige’ offertes en orders. 

Mijn takenpakket is, kortom, heel divers, wat werken bij Flash heel leuk maakt! Ook de leuke collega’s zorgen ervoor dat ik het al jarenlang naar mijn zin heb bij Flash. Ik ben er trots wat we in de afgelopen jaren samen hebben bereikt, waardoor de organisatie zo’n enorme groei en ontwikkeling heeft door kunnen maken.