Joyce Klijn

“We staan altijd voor elkaar en voor onze klanten klaar”

Ik ben sinds mei 2014 werkzaam bij Flash, waar ik ben begonnen op Marketing. Ik ben lange tijd werkzaam geweest als Sales Assistant en ik ben nu werkzaam als Supervisor Customer Service Center. Vanuit deze functie stuur ik de collega's op de afdeling aan, verdeel ik de taken en kijk ik naar mogelijkheden om de processen te verbeteren. Daarnaast ondersteun ik de Account Managers, maak ik offertes en orders op en help ik klanten met vragen. 

Ik vind het binnen mijn functie belangrijk om afspraken na te komen en indien dit niet lukt, de klant daar netjes en tijdig over te informeren. Samen met collega’s bekijk ik hoe we werkzaamheden of processen zo kunnen aanpassen, dat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Ik vind het belangrijk om onze klanten te leren kennen en te weten wie ik aan de telefoon heb en van welke apparatuur en/of welk systeem zij gebruikmaken.

Het leukste aan mijn werk bij Flash vind ik de diversiteit in werkzaamheden. We hebben bijvoorbeeld te maken met koop en huur en werken voor gevarieerde klanten uit diverse branches. Wat ik bovendien leuk vind aan Flash is de gezelligheid onderling; we staan als collega’s altijd voor elkaar klaar. 

Ik ben er trots op dat Flash als klein bedrijf begonnen is, maar is uitgegroeid tot marktleider. Dat hebben we met de collega’s -en niet te vergeten onze klanten- gezamenlijk bereikt!