Jeannette Lulofs

“Wat ik het leukst vind aan werken bij Flash, is dat Flash nog steeds een soort familiebedrijf is, maar dan met circa 100 medewerkers”

Ik ben al sinds het jaar 2000 werkzaam bij Flash, waar ik begonnen ben als Receptioniste en nu werkzaam ben als Management Assistant. Vanuit deze functie bied ik ondersteuning aan het directieteam in de breedste zin van het woord. 

Ik vind belangrijk om niet alleen de directie waar nodig te ondersteunen, maar ook attent te zijn naar andere collega’s binnen de organisatie. Ik hecht veel waarde aan betrokkenheid en verbondenheid onderling, aan onderdeel zijn van een ‘ketting’ en samen dingen oppakken. 

Wat ik het leukst vind aan werken bij Flash, is dat Flash nog steeds een soort familiebedrijf is, maar dan met circa 100 medewerkers. Dat ik in 2013 finalist was voor ‘Management Assistant van het Jaar’ betekent voor mij dat ik op de juiste plek zit binnen de organisatie. Inmiddels werk ik al 16 jaar bij Flash en ik hoop hier nog vele jaren aan vast te kunnen plakken!