Annelieza Tanis

“Wat ik zo leuk vind aan Flash is de gedrevenheid en het enthousiasme van mijn collega’s om te zorgen dat onze klanten over de juiste oplossingen gaan beschikken."

Ik ben bij Flash eindverantwoordelijk voor de afdelingen Financiën, ICT en Inkoop. Wat ik het leukste vind aan werken bij Flash is de gedrevenheid en het enthousiasme van mijn collega’s om te zorgen dat onze klanten over de juiste oplossingen gaan beschikken. Ik vind het erg leuk om samen met mijn team de werkzaamheden en processen tegen het licht te houden om te zien of er zaken verbeterd kunnen worden. 

Betrouwbaarheid, één van de merkwaarden van Flash, is een topprioriteit voor zowel de afdelingen Financiën en ICT, als de afdeling Inkoop. Betrouwbaarheid van cijfers is van groot belang omdat de managers daar hun beslissingen op baseren, een betrouwbaar systeem is vereist om alle werknemers van Flash dagelijks hun werk te kunnen laten doen en betrouwbare inkoop is onmisbaar om werknemers en klanten van de juiste materialen te kunnen voorzien.