Angelique Adriaans

“Ik voelde me al heel snel thuis binnen Flash”

Ik heb twee rollen -of functies- bij Flash. Ik ben 2 dagen per week werkzaam voor de afdeling Marketing, waarbij ik me onder meer bezig houd met het organiseren van beurzen en evenementen, het onderhouden van contacten met onze A- en B-relaties en het bewaken van de voortgang van onze zogenoemde ROA’s (salesactieplannen). Ik ben ook 2 dagen per week ondersteunend aan Adrie van Kampen, Sales Director bij Flash. Ik heb wekelijks overleg met Adrie en ondersteun hem waar mogelijk in zijn werkzaamheden. Denk aan het maken van afspraken en het uitwerken van rapportages. Ik ben bovendien ondersteund aan de Account Managers voor wat betreft het maken van afspraken en het informeren naar de stand van zaken bij hun klanten. 

Ik heb de leukste baan die er is! Ik vind het leuk om de verbindende factor te zijn tussen de afdelingen Marketing en Sales en samen met collega’s te kijken wat we met elkaar kunnen doen om de doelstellingen te behalen. Dat maakt in combinatie met een groep lieve collega’s dat ik me al heel snel thuis voelde binnen Flash en ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga. 

De merkwaarden van Flash – betrouwbaar, inventief, betrokken, attent en verbonden- passen ook heel erg bij mij als persoon. In mijn werk vind ik integriteit (betrouwbaarheid) heel belangrijk. Collega’s moeten het vertrouwen hebben dat wat ze mij vertellen, ook bij mij blijft. Verbondenheid ervaar ik wanneer ik contacten leg met collega’s en klanten, met als doel om afspraken voor mijn collega’s tot stand te brengen.