Kenwood portofoons

Flash Private Mobile Networks is al jarenlang een geautoriseerd dealer van Kenwood, een gerenommeerde leverancier van radiocommunicatieoplossingen. De Kenwood portofoons RX-320 en RX-330 zijn bij Flash zowel in huur als in koop leverbaar. De Kenwood portofoons lenen zich prima voor bedrijven die de overstap willen maken van analoog naar digitaal.

Onze verhuurservice

Flash beschikt over een verhuurvloot van 25.000 ATEX en non-ATEX portofoons voor de korte termijn huur. Wij hebben daarom altijd voldoende Kenwood portofoons beschikbaar om uw ad hoc capaciteitsvraagstukken in te kunnen vullen. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u voor een evenement, onderhoudsstop of seizoenswerk tijdelijk behoefte heeft aan extra devices. 

De Kenwood portofoons worden vooraf door ons gecontroleerd. U bent er dan ook zeker van dat de batterijen in uitstekende conditie verkeren. Het onderhoud op de apparatuur wordt bovendien preventief door ons ingepland en uitgevoerd. Nadat u de portofoons in ontvangst heeft genomen, heeft u er geen omkijken meer naar. 

Wij vinden het belangrijk dat u snel en uitstekend geholpen wordt indien zich een storing of een ander probleem met de Kenwood portofoons voordoet. Daarom bieden wij diverse service- en verzekeringsvormen aan. Service is altijd inbegrepen als onderdeel van ons huurconcept; u bepaalt zelf de aanvullende voorwaarden. 

Gerenommeerde leverancier

Flash is zich er al meer dan 20 jaar van bewust dat bij communicatie mensenlevens op het spel kunnen staan en dat grote financiële schade het gevolg kan zijn van uitval van deze communicatie. Wij werken daarom alleen samen met A-merk leveranciers (zoals Kenwood) en met oplossingen die hun waarde ruimschoots bewezen hebben. 

Kenwood is een markt leidende ontwikkelaar en fabrikant van consumentenelektronica en communicatieapparatuur. De Kenwood portofoons die Flash levert, bieden veilige en betrouwbare communicatie.

Bekijk ons productaanbod Kenwood portofoons.

Downloads