Dochter 2WAY

Sociale veiligheid speelt in toenemende mate een rol in onze maatschappij. Voor de sector van Openbare Orde en Veiligheid (OOV) betekent dit dat de behoefte aan effectieve informatievoorziening een steeds kritieker element in het dagelijks werk vormt. Het effectief inzetten van ICT-middelen ter ondersteuning van het informatie- en communicatieproces speelt daarbij een cruciale rol.

2WAY, dochteronderneming van Flash Private Mobile Networks, levert en onderhoudt ICT- infrastructuren en communicatieoplossingen aan de OOV-sector in Nederland en daaraan gelieerde partijen. Door dat op proactieve en oplossingsgerichte wijze te doen, geeft 2WAY invulling aan haar klantbelofte: ‘Heldere communicatie, met een veilige werkomgeving als resultaat.’

Let’s Talk

Communicatie in de OOV-sector is missiekritiek en moet gewaarborgd en beveiligd zijn. Bij 2WAY begrijpt men dat tweezijdige communicatie daarvoor een vereiste is. Haar werkwijze is daarop ingericht. Als betrokken partner gaat 2WAY met haar klanten in gesprek. Dat doet 2WAY met open vizier én met de overtuiging dat alleen het beste goed genoeg is. De medewerkers van 2WAY hebben een hands-on mentaliteit, kijken verder dan de gebaande paden en werken samen met sterke partners. Dat resulteert in oplossingen die op maat zijn gesneden. 

Bezoek voor meer informatie de website van 2WAY