ISO certificering

Flash Private Mobile Networks is officieel ISO 9001:2015 én ISO 27001:2013 gecertificeerd. Daarmee voldoet Flash aan de internationale eisen voor kwaliteitsmanagement en aan de eisen rondom privacy en informatiebeveiliging.

Over ISO 9001

Ons beleid is gebaseerd op kwaliteit en continuïteit. Deze ambitie is zichtbaar in ons portfolio van producten en diensten, de wijze waarop wij handelen en het feit dat wij onze prestaties bewaken en steeds verder willen verbeteren en uitbreiden. Dit met als doel om hoogstaande kwaliteit en betrouwbare oplossingen te leveren die bijdragen aan een 100% veilige en efficiënte werkomgeving bij onze klanten. Hoge klanttevredenheid en -loyaliteit staan bij Flash hoog in het vaandel.

Het beleid van Flash is gebaseerd op:

  • Maximale klanttevredenheid en klantenbinding.
  • Het streven naar een optimale klantbeleving.
  • Duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.
  • Borging en handhaving van onze kernwaarden.
  • Het creëren van een winstgevende organisatie waardoor continuïteit van onze activiteiten is gewaarborgd.
  • Het bieden van een veilige en efficiënte werkomgeving.


Monique van Praet, Manager Back Office bij Flash: “Ons kwaliteitssysteem volgens de ISO 9001:2015 norm is de vertaling van onze kernwaarden in procesvorm. Onze processen zijn een leidraad voor hoe wij als organisatie te werk gaan. Ze hebben als doel om risico’s in kaart te brengen en daarmee te verkleinen. Niet alleen risico’s voor onze klanten, die geleverd willen krijgen waar zij om gevraagd hebben, maar ook voor onze medewerkers, die hun werk zo efficiënt mogelijk moeten kunnen uitvoeren. ’Betrouwbaar’ is en blijft een belangrijke kernwaarde voor Flash: een klant moet op ons kunnen rekenen. En dat geldt ook voor collega’s onderling.”

Over ISO 27001

Informatieveiligheid, het bewust en veilig omgaan met informatie, speelt een steeds grotere rol en dus ook in de organisatie van Flash. Met de processen die Flash heeft ingericht voor het behalen van het ISO 27001:2013 certificaat, kunnen wij borgen dat we zorgvuldig met alle (klant)gegevenstypen omgaan en wet- en regelgeving naleven.

Met het ISO 27001:2013 certificaat zet Flash een extra stap op het gebied van informatiebeveiliging. Het certificaat is de bewijslast, waardoor wij ons extra kwalificeren in de markt.

Monique van Praet, Manager Back Office bij Flash: Vanuit onze kernwaarde Betrouwbaar was het behalen van het ISO 27001 certificaat een logische stap. Onze bedrijfsrisico’s op het gebied van informatieveiligheid én continuïteit zijn hiermee geborgd voor al onze stakeholders.

Downloads

Download hier het ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 certificaat van Flash Private Mobile Networks.