Zorg

Zorg

Communicatieoplossingen worden meer en meer geïntegreerd binnen je zorgprocessen om zo een efficiencyslag te maken. De beschikbaarheid van informatie speelt hierbij een belangrijke rol: artsen en verpleegkundigen worden mobieler en wensen altijd en overal bereikbaar te zijn.

In ziekenhuizen komen dagelijks duizenden patiënten en bezoekers. De beveiligers, BHV'ers, verplegers en facilitair medewerkers zijn verantwoordelijk voor hun gezondheid en veiligheid. Dankzij de portofoon- en pagersystemen van Flash Private Mobile Networks kunnen medewerkers snel en discreet met elkaar communiceren via spraak- of tekstberichten. Zo is er snel hulp als dat nodig is. Daarnaast is het mogelijk om bestaande systemen voor alarmopvolging, agressiemelding, toegangscontrole of BHV te integreren binnen één centraal communicatiesysteem. De betrokken medewerkers krijgen automatisch een melding op hun portofoon of pager met de aard en de locatie van het voorval. 

Relevante technologieën en applicaties

Flash is al jarenlang actief in de markt van missie-kritische mobiele communicatie voor de zorg. We hebben veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën en jouw behoeften. 

Gerelateerde cases

Diverse zorginstellingen vertrouwen op Flash Private mobile Networks. Ontdek wie je zoal voor gingen. 

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden je service op maat.

Toon meer