Transport En Logistiek

Transport en Logistiek

Een logistiek proces verloopt zo snel als het traagste onderdeel ervan. Daarom is het zaak om zo snel mogelijk te kunnen reageren op storingen en andere problemen. De communicatiesystemen van Flash zorgen ervoor dat de communicatie tussen uw medewerkers vlekkeloos verloopt.

Containers die worden gelost door zelfrijdende wagentjes, op afstand bestuurde kranen die schepen uitladen, bagageafhandeling op een luchthaven; in de transport- en logistieke sector wordt de laatste jaren steeds meer gebruik gemaakt van mobiele communicatie. Om storingen in deze kritische bedrijfsprocessen te voorkomen, willen bedrijven het liefst gebruikmaken van private netwerken. Dat blijkt niet alleen uit onze ervaringen, maar ook uit een verkennend onderzoek dat is verricht in opdracht van Agentschap Telecom.

Daarnaast is het mogelijk om uw communicatiesysteem te koppelen aan uw procesmanagement en alarmopvolging, om te zorgen voor één overzichtelijk systeem. De juiste medewerkers ontvangen automatisch een spraak- of tekstbericht als er in het proces iets misgaat. Zo voorkomt u (verdere) vertraging.


Relevante technologieën en applicaties

Flash is al jarenlang actief in de markt van missie-kritische mobiele communicatie voor de Transport en Logistiek. We hebben veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën en uw behoeften. 

Toon meer

Gerelateerde cases

Diverse organisaties binnen de Transport en logistiek vertrouwen op Flash Private mobile Networks. Ontdek wie u zoal voor gingen. 

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat.

Toon meer