Retail

Retail

De retail staat blootgesteld aan een aantal veiligheidsrisico’s. Naast het gevaar op een calamiteit als brand, komt deze sector in aanraking met overvallen en geweld.

Verschillende factoren en een continu veranderende omgeving zijn van invloed op de veiligheid van winkel, klant en personeel. Flash heeft jarenlange ervaring met het leveren van beveiligingsoplossingen op maat binnen de retailsector. Denk aan winkelsurveillance (binnen en buiten), complete alarm- en camerasystemen, ontruimingsplannen en alarmopvolging, maar ook het trainen en opleiden van winkelpersoneel om risico’s te beheersen en te minimaliseren. Op basis van de grootte van uw winkel(centrum) en uw behoeften stelt Flash samen met u het optimale pakket samen. 

Wie kiest voor een totaaloplossing op maat, zorgt ervoor dat klanten en personeel zich veilig voelen en de dagomzet wordt veiliggesteld. 

Relevante technologieën en applicaties

Flash is al jarenlang actief in de markt van missie-kritische mobiele communicatie voor de retail. We hebben veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën en uw behoeften. 

Toon meer

Relevante cases

Diverse retailorganisaties vertrouwen op Flash Private mobile Networks. Ontdek wie u zoal voor gingen. 

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat.

Toon meer