Chemie

(Petro)chemie

In de (petro)chemie is communicatie zonder portofoons ondenkbaar. Uw medewerkers moeten voor het controleren van de dagelijkse processen én bij calamiteiten op elk moment bereikbaar zijn.

U heeft complexe productieprocessen en uw medewerkers zijn werkzaam in bijzondere omgevingen. De werkzaamheden vereisen bijzondere veiligheidsmaatregelen. Het continu minimaliseren van bijvoorbeeld ongevallendreiging, brandgevaar en het proactief voorkomen van incidenten zijn dé speerpunten van de communicatieoplossingen van Flash. Wij streven naar optimale veiligheid door middel van totaal- en op maat gemaakte oplossingen waarbij mensen, technologie en kennisdeling optimaal geïntegreerd worden.

De gecertificeerde medewerkers van Flash Private Mobile Networks hebben alle kennis en ervaring in huis om de juiste communicatieoplossing voor u te organiseren, in de vorm van ATEX apparatuur of compleet geïntegreerde systemen voor procescontrole en alarmopvolging. 

Relevante technologieën en applicaties

Flash is al ruim 20 jaar actief in de markt van bedrijfskritische mobiele communicatie voor de (petro)chemie. In de loop der jaren hebben we veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën en uw behoeften. 

Toon meer

Gerelateerde cases

Diverse organisaties binnen de (petro)chemie vertrouwen op Flash Private mobile Networks. Ontdek wie u zoal voor gingen. 

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat. 

Toon meer