Overheid

Overheid

Binnen een ministerie, gemeentehuis of gevangenis bevinden zich naast getrainde beveiligers en BHV’ers ook bureaumedewerkers en bezoekers. Deze diversiteit aan aanwezigen vraagt om duidelijke communicatie via een overzichtelijk systeem.

Flash Private Mobile Networks biedt portofoon- en pagersystemen die uw communicatie via spraak- of tekstberichten perfect kan laten verlopen. Daarnaast biedt Flash oplossingen om verschillende systemen naadloos aan elkaar te koppelen binnen één overzichtelijke interface. Denk daarbij niet alleen aan de integratie van aanwezigheidsregistratie, brand- of inbraakalarm, toegangscontrole en BHV, maar ook aan metingen op het gebied van energiebesparingen.  

Relevante technologieën en applicaties

Flash is al jarenlang actief in de markt van missie-kritische mobiele communicatie voor overheidsinstellingen. We hebben veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën en uw behoeften. 

Toon meer

Gerelateerde cases

Diverse overheidsinstellingen vertrouwen op Flash Private mobile Networks. Ontdek wie u zoal voor gingen. 

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat.

Toon meer