Onderwijs

Onderwijs

Naast de risico’s van brand of inbraak, nemen geweld, molest en agressie toe. Onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel wil snel op deze dreigende situaties kunnen reageren om de veiligheid van leerlingen, collega’s en zichzelf te kunnen borgen.

Dankzij de portofoon- en pagersystemen van Flash Private Mobile Networks kunnen medewerkers snel en discreet met elkaar communiceren via spraak- of tekstberichten. Zo is er snel hulp als dat nodig is. Daarnaast is het mogelijk om bestaande systemen voor alarmopvolging, agressiemelding, toegangscontrole of BHV te integreren binnen één centraal communicatiesysteem. De betrokken medewerkers krijgen automatisch een melding op hun portofoon of pager met de aard en de locatie van het voorval. Flash is voor een groot aantal zorg- en onderwijsinstellingen de preferred totaalpartner voor geïntegreerde communicatiesystemen. 

Relevante technologieën en applicaties

We hebben veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën voor en de behoeften van onderwijsinstellingen. Ontdek wat wij zoal voor u kunnen betekenen. 

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat.

Toon meer