Financieel

Financiën

Financiële instellingen beschikken vaak over een eigen BHV communicatienetwerk. De aanleg van zo’n netwerk kan stevige uitdagingen opleveren. In een hoog kantoorgebouw met betonnen wanden, staalconstructies en vloeren vol kantoormeubilair moet immers worden gezorgd voor gegarandeerde dekking.

Flash Private Mobile Networks biedt portofoon- en pagersystemen die uw communicatie via spraak- of tekstberichten onder alle omstandigheden perfect laat verlopen. Het is bovendien mogelijk om alle portofoons en pagers te controleren via één dashboard. Alarmmeldingen komen centraal binnen, er kunnen voorgeprogrammeerde tekst- of spraakberichten naar specifieke gebruikersgroepen worden verstuurd en er wordt geregistreerd welke BHV’ers operationeel zijn. De mobiele communicatie oplossingen van Flash bieden uitkomst in het geval van calamiteiten, wanneer elke seconde telt. 

Relevante technologieën en applicaties

Flash is al jarenlang actief in de markt van missie-kritische radiocommunicatie voor de BHV. In de loop der jaren hebben we veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën en uw behoeften. 

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat.

Toon meer