Bouw En Installatie

Bouw en Installatie

Als er twee sectoren zijn waarbinnen goede communicatie het verschil kan maken tussen succes en een ongeval, dan zijn dat wel de industrie en de bouw. Flash Private Mobile Networks biedt robuuste communicatieapparatuur die voor een snelle, kraakheldere en storingsvrije verbinding zorgt tussen uw medewerkers. Van waterdichte tot explosievrije portofoons.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om het communicatiesysteem te integreren met bestaande alarmeringssystemen tot één overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken systeem met Man-Down of No-Move alarm, beveiliging én BHV. 

Relevante technologieën en applicaties

Flash is al ruim 20 jaar actief in de markt van bedrijfskritische mobiele communicatie voor de Bouw en Installatie. In de loop der jaren hebben we veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën en uw behoeften. 

Toon meer

Gerelateerde cases

Diverse organisaties binnen de Bouw en installatie vertrouwen op Flash Private mobile Networks. Ontdek wie u zoal voor gingen. 

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat.

Toon meer