Beveiliging

Beveiliging

Om objecten, klanten, bezoekers en/of medewerkers optimale veiligheid te kunnen bieden, is onderlinge communicatie tussen beveiligers van essentieel belang.

Met de communicatiesystemen van Flash Private Mobile Networks is een beveiliger altijd in staat te communiceren en snel op de juiste locatie te zijn als er gevaar dreigt. Flash biedt portofoon- en pagersystemen met volledige dekking, ongeacht de grootte van het te beveiligen terrein. Wij kunnen de alarmopvolging bovendien koppelen aan geavanceerde systemen zoals Man-Down beveiliging en rondevolgsystemen. Dit garandeert ook de veiligheid van de surveillant zelf.

Relevante technologieën en applicaties

Flash is al ruim 20 jaar actief in de markt van missie-kritische radiocommunicatie voor de beveiliging. In de loop der jaren hebben we veel kennis vergaard over de beschikbare technologieën en uw behoeften. 

Relevante cases

Diverse beveiligingsmedewerkers en -bedrijven vertrouwen op Flash Private mobile Networks.

Relevante diensten

We hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis vergaard over de behoeften van onze klanten. Op het gebied van technologie, maar ook in onze dienstverlening. Wij bieden u service op maat. 

Toon meer