Beeld Facilitair Gebouwbeheer 2019 Eventpagina

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

29 januari 2020 Jaarbeurs Utrecht
Op 29, 30 en 31 januari staan wij voor u klaar op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Wij informeren u graag over onze alarmeringsoplossingen. Bij calamiteiten is snelheid geboden. Elke seconde telt. Maar is uw alarmeringsproces daar ook op ingericht?

De veiligheid van u en uw collega's staat voorop. U wilt altijd inzicht in de beschikbare BHV'ers, die eenvoudig, efficiënt en foutloos kunnen worden gealarmeerd in het geval van een calamiteit. 

Onze alarmeringsoplossing, genaamd Flash Smart Alert, zorgt ervoor dat de juiste informatie naar de juiste BHV'ers wordt verstuurd in het geval van een calamiteit. Zij weten direct waar zij naar toe moeten en wat er aan de hand is. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de mogelijkheid om noodoproepen te versturen. Kostbare minuten worden bespaard, op het moment dat elke seconde telt. 

De optionele Smart Control-functie maakt het mogelijk om via spraak en data met elkaar te communiceren. 

Bent u benieuwd hoe wij, Flash Private Mobile Networks, u kunnen helpen om de alarmeringsprocessen binnen uw organisatie efficiënter en veiliger te maken? Graag ontmoeten wij u op 29, 30 en/of 31 januari bij onze stand L7 in hal 3 op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht!

Alvast een afspraak inplannen met onze accountmanagers kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met Henk Hempel