Beeld Facilitair Gebouwbeheer 2019 Eventpagina

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

24 januari 2019 Jaarbeurs Utrecht
Bij calamiteiten is snelheid geboden. Elke seconde telt. Maar is uw alarmeringsproces daar ook op ingericht?

De veiligheid van u en uw collega's staat voorop. U wilt altijd inzicht in de beschikbare BHV'ers, die eenvoudig, efficiënt en foutloos kunnen worden gealarmeerd in het geval van een calamiteit. 

Onze alarmeringsoplossing, genaamd Flash Smart Control, zorgt ervoor dat de juiste informatie naar de juiste BHV'ers wordt verstuurd in het geval van een calamiteit. Zij weten direct waar zij naar toe moeten en wat er aan de hand is. Kostbare minuten worden bespaard, op het moment dat elke seconde telt. 

Flash Smart Com is een end-to-end Push-to-Talk dienst die zich kenmerkt door toegang tot het T-Mobile Netwerk mét prioriteit. De Push-to-Talk oplossing is uitermate geschikt voor organisaties die behoefte hebben aan missiekritische communicatie over een relatief groot dekkingsgebied.

Dankzij onze elektronische leeromgeving Flash Forward weten uw BHV'ers hoe zij tijdens een calamiteit veilig en efficiënt kunnen communiceren. Flash Forward leert uw medewerkers op een gemakkelijke en toegankelijke manier om de mobiele apparatuur op de juiste manier te bedienen. 

Flash is al ruim 20 jaar actief in de markt voor missiekritische communicatie en treedt op als adviseur als het gaat om het veiliger en efficiënter maken van (alarmerings)processen. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen om uw alarmeringsprocessen efficiënter en veiliger te maken?

Registreer vandaag nog en ontvang uw gratis toegangsbadge voor uw bezoek aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Graag ontmoeten wij u op 23, 24 en/of 25 januari op onze stand, B45 in hal 2, op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht!