T Mobile 4

T-Mobile Klantendag

01 november 2018 RDM Onderzeebootloods, Rotterdam
Tijdens ons Flash Experience event in Rotterdam Ahoy (maart 2018) introduceerden wij samen met onze partners PrioCom en T-Mobile een Push-to-Talk oplossing die zich kenmerkt door toegang met prioriteit tot het mobiele netwerk van T-Mobile. Met de Push-to-Talk oplossing, die wij op de markt brengen onder de naam Flash Smart Com, bieden wij eindgebruikers een hoge beschikbaarheid, voldoende bandbreedte én prioriteit.

Begin dit jaar was T-Mobile voor de introductie van Flash Smart Com aanwezig op ons Flash Experience event. Dit najaar, om precies te zijn op 1 november aanstaande, is Flash aanwezig op de Klantendag van T-Mobile. En hiervoor bent ook u uitgenodigd!

Innovatie en samenwerking

De T-Mobile Klantendag staat dit jaar in het teken van ondernemerschap, waarbij innovatie en samenwerking centraal staan om succesvol te kunnen groeien. Leonie ter Braak, journaliste bij WNL, zal gedurende de dag met een knipoog inspelen op de actuele innovatieve vraagstukken die bij ondernemers spelen. Denk aan leiderschap ten tijde van digitale transformatie, IoT, de ontwikkeling van geïntegreerde communicatie en veiligheid.

Ontwikkelingen in missiekritische communicatie

Simone van Putten, CEO en Wim Stam, Manager Business Development bij Flash, geven u tijdens de T-Mobile Klantendag een beeld van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van missiekritische communicatie.

Inschrijven

Wilt u aanwezig zijn bij de T-Mobile Klantendag en de interviews met Simone en Wim bijwonen? Schrijf u vandaag nog in.

Wij hopen u samen met T-Mobile te mogen verwelkomen en elkaar te inspireren tot nieuwe innovaties!