Timmerhuis Foto

Spot op de werkomgeving

13 september 2018 Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Bij calamiteiten is snelheid geboden. Iedere seconde telt. Maar is het alarmeringsproces binnen uw organisatie daar ook op ingericht?

De veiligheid van u en uw collega’s staat voorop. Uw BHV’ers moeten daarom eenvoudig, efficiënt en foutloos kunnen worden gealarmeerd in het geval van een calamiteit. 

Onze alarmeringsoplossing, genaamd Flash Smart Control, zorgt ervoor dat de juiste informatie direct naar de juiste personen wordt verstuurd. Zij weten direct waar zij naar toe moeten en wat er aan de hand is. Zo worden kostbare minuten bespaard, wanneer iedere seconde telt. 

Bent u benieuwd hoe wij, Flash Private Mobile Networks, u kunnen helpen om de alarmeringsprocessen binnen uw organisatie efficiënter en veiliger te maken? Graag ontmoeten wij u op donderdag 13 september aanstaande op Informatiespot B1 op het congres Spot op de werkomgeving. 

Onze collega Henk Hempel verzorgt bovendien een tweetal presentaties van circa 15 minuten, op Verdiepingsspot 1 om 11.45 uur en op Verdiepingsspot 2 om 14.00 uur. 

Over Spot op de werkomgeving

Facilitair verantwoordelijken bij bedrijven, de overheid, het onderwijs en de zorg richten zich binnen hun organisaties op de werkomgeving van morgen. Spot op de werkomgeving wil al deze professionals in het facilitair management in één keer bijpraten, met Kennisspots (congres), Verdiepingsspots (kennistafels) en Informatiespots (presentaties op de noviteiten-, c.q. nieuwe productenmarkt). Op één dag, onder één dak.

Wij zien u graag op donderdag 13 september op Spot op de werkomgeving in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch! Meld u vandaag nog aan.