20161115 Seminar Industrie 4 0

Seminar Industrie 4.0

09 december 2016 ss Rotterdam
Op vrijdag 9 december aanstaande participeert Flash Private Mobile Networks in een seminar over ‘Industrie 4.0’ en de cruciale rol van mobiele applicaties, hardware en netwerken binnen deze zogeheten ‘smart industry’. Het gratis seminar, georganiseerd door 88degrees, vindt op 9 december van 15.00 tot 18.00 uur plaats op het ss Rotterdam.

Industrie 4.0, ook wel bekend als ‘Internet of Things’, is het tijdperk van de klantgedreven, industriële revolutie. In deze nieuwe industrie zijn alle onderdelen van de fabriek aangesloten op één draadloos netwerk. Tijdens het seminar laten 88degrees en haar partners, waaronder Flash, u zien dat de ICT-infrastructuur van cruciaal belang is voor het veilig verwerken van data. 

‘Communicatie, van business-enabler tot business-driver’

Flash verzorgt in samenwerking met partner Ecom de presentatie ‘Communicatie, van business-enabler tot business-driver’. Onze collega Rens Noordeman vertelt de deelnemers alles over de complexiteit en de rol van communicatie die steeds groter wordt en zich ontwikkelt van business-enabler tot business-driver. Hoe gaat u om met die complexiteit en de toename van sets en applicaties per medewerker, zonder dat de veiligheid in het geding komt?

Wilt u de boot niet missen op het gebied van Industrie 4.0? Klik hier om u kosteloos aan te melden voor het seminar.