Onderwijs Pof

Platform Onderwijs & Facilitair

24 april 2018 Nijkerk
Een ieder weet: bij calamiteiten is snelheid geboden. Iedere seconde telt! Maar is het alarmeringsproces binnen uw school daar ook op ingericht?

De veiligheid van uw collega's, medewerkers en studenten staat voorop. U wilt altijd inzicht in de beschikbare BHV'ers, die eenvoudig, efficiënt en foutloos gealarmeerd kunnen worden in het geval van een calamiteit. 

Flash Smart Control zorgt ervoor dat de juiste informatie naar de juiste personen wordt verstuurd, zodat uw mensen weten waar zij naar toe moeten en wat er aan de hand is in het geval van een calamiteit. Zo bespaart u kostbare minuten, wanneer iedere seconde telt!

Bent u benieuwd hoe wij, Flash Private Mobile Networks, u kunnen helpen om uw alarmeringsprocessen efficiënter en veiliger te maken? Graag ontmoeten wij u op 24 of 25 april op onze stand (02.112) op de beurs Platform Onderwijs & Facilitair (POF). Meld u vandaag nog aan!

Over Platform Onderwijs & Facilitair

Het POF is bedoeld voor die personen die verantwoordelijk zijn voor facilitaire zaken als veiligheid, ICT, inrichting of schoonmaak in schoolgebouwen. Op POF, op 24 en 25 april in Nijkerk, worden zij bijgepraat over de nieuwste producten en ontwikkelingen op facilitair gebied. 

Wij zien u graag op 24 of 25 april op de beurs Platform & Facilitair in Nijkerk!