Diergaarde Blijdorp Nieuwsbericht

Partner Event

23 maart 2017 Diergaarde Blijdorp, Rotterdam
Op donderdag 23 maart 2017 nodigen wij u van harte uit om op een fantastische locatie, namelijk in Diergaarde Blijdorp, deel te nemen aan alweer de 5e editie van het Partner Event. Een jubileum!

In een dierentuin zoals Diergaarde Blijdorp is de communicatie tussen dieren onderling en tussen dier en mens van groot belang. Elkaar verstaan en begrijpen is essentieel! Dat is ook waar Flash voor staat. Het maakt niet uit met welk device, via welk netwerk, vanaf welke locatie en onder welke omstandigheden u met elkaar wilt communiceren. Wij zorgen ervoor dát u met elkaar kunt communiceren. We luisteren goed naar onze klanten en partners, proberen te denken vanuit uw perspectief en vertalen uw wensen in klantgerichte oplossingen. De Kunst van het Verstaan.

Tijdens het Partner Event op 23 maart, met als thema Smart Zoo, laten wij u graag zien wat wij in het afgelopen jaar hebben gerealiseerd door goed naar u te luisteren. Bijvoorbeeld op het gebied van Internet of Things, Business Intelligence en E-learning! Ook nodigen wij u uit om op basis van stellingen met ons en met elkaar in discussie te gaan over nieuwe ontwikkelingen in bedrijfs- en missiekritieke communicatie.

Binnen een Smart Zoo overleven namelijk diegenen die zich het best aanpassen aan hun omgeving. Organisaties moeten de technologische ontwikkelingen omarmen om te overleven. Nieuwe technologieën dragen immers bij aan efficiëntere en kwalitatief betere en veiligere processen. 

Samen met onze partners informeren wij u over de nieuwste technieken, waarmee u uiteraard ook hands on kennis kunt maken. We bieden u bovendien de gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door de diergaarde en onze afsluitende borrel. 

Het programma:

09.15 - 10.00 uur
Aanmelden en wakker worden met een kop koffie. 

10.00 - 10.15 uur
Een formeel Welkom!
Door Adrie van Kampen, Sales Director

10.15 - 10.45 uur
Flash ontwikkelt: Samen komen we verder.
Door Wim Stam, Manager Business Development

10.45 - 11.15 uur
Praktijkcase: Diergaarde Blijdorp wordt Smart Zoo.
Door Ann Lampo (Vakgroephoofd Shared Service Center, Diergaarde Blijdorp) en Wim Stam, Manager Business Development

11.15 - 12.00 uur
Industrie 4.0: De groeiende rol van communicatie. 
Door Rens Noordeman, Business Consultant, Sander Borst (Managing Director, Ecom) en Willem Verloop (Directeur, 88degrees)

12.00 - 12.15 uur
Introductie Flash Forward: E-learning maakt u Smart.
Door Marjolein Graauw, Marketing Manager

12.15 - 13.00 uur
Voedermoment: Lunchbuffet!

13.00 - 13.30 uur
Stellingen: Ontwikkelingen in kritieke communicatie.

13.30 - 14.30 uur
Break-out sessies: Discussiëren in kleinere kuddes.

14.30 - 15.00 uur
Plenaire samenvatting.

15.00 - 15.15 uur
Een formeel: Dag! Bedankt voor uw komst!
Door Adrie van Kampen, Sales Director

15.15 - 16.15 uur
Rondleiding door Diergaarde Blijdorp.

16.15 - 17.00 uur
Voedermoment: Borrelen!

De break-out sessies

U kunt tussen 13.30 en 14.30 uur deelnemen aan een tweetal break-out sessies. 

Lees meer

Voor de eerste sessie (13.30 - 14.00 uur) heeft u de keuze uit*:

1. Industrie 4.0
Internet of Things is binnen de industrie een fenomeen waarvan de impact veel groter blijkt te zijn dan in eerste instantie gedacht werd. Het zorgt voor flinke uitdagingen. Hoe ver bent u bereid te gaan en wat zijn zinvolle toepassingen die leiden tot daadwerkelijke meerwaarde en (kosten)efficiëntie voor uw organisatie?

2. Communicatie: van business-enabler naar business-driver
De complexiteit en de rol van communicatie wordt steeds groter en ontwikkelt zich van business-enabler tot business-driver. Hoe gaat u om met die complexiteit en de toename van sets en applicaties per werknemer, zonder dat de veiligheid in het geding komt?

Voor de tweede sessie (14.00 - 14.30 uur) heeft u de keuze uit*:

1. Werken met apps & digitalisering
Werkprocessen worden efficiënter door data te verzamelen en te delen met behulp van enterprise apps op smart devices. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het verhoogt ook de productiviteit en veiligheid van de mobiele medewerkers. Maar betekent het mobiel werken ook een papierloze toekomst? En is dat binnen uw organisatie wel gewenst? 

2. Snel en adequaat handelen in noodsituaties 
Tijdens een noodsituatie wilt u snel kunnen acteren. Alarmen moeten direct worden doorgezet, het calamiteitenteam moet worden geïnformeerd en er moet ontruiming plaatsvinden. Tegelijkertijd wilt u overzicht. U wilt direct weten wie waar is. U moet goed voorbereid zijn om snel hulp te kunnen bieden. Is dit binnen uw organisatie een peulenschil? Of kan dit beter?

*Update 23 januari 2017:  De sessies 'Communicatie: van business-enabler naar business-driver' en 'Werken met apps & digitalisering' zitten helaas vol. U kunt nog uitsluitend deelnemen aan de sessies 'Industrie 4.0' en 'Snel en adequaat handelen in noodsituaties'. 

De sessies 'Communicatie: van business-enabler naar business-driver' en 'Werken met apps & digitalisering' zijn niet meer toegankelijk op 23 maart, maar dat betekent uiteraard niet dat we de genoemde onderwerpen niet graag persoonlijk en op een ander moment met u bespreken. Neemt u gerust contact met ons op via +31 (0) 181 25 00 25 of vul het sales contactformulier in.

Het Partner Event 2017 heeft een maximale capaciteit van 120 deelnemers, dus meld u snel aan!

Onze partners

Het Partner Event 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door:

170122-Partnerlogos_860px_02.png#asset:8