Astrid Netwerk

Infosessie ASTRID-netwerk

26 september 2017 Wilrijk, Antwerpen
Het Ministerie heeft onlangs bepaald dat het ASTRID-netwerk extra capaciteit krijgt toegekend voor radioverkeer tijdens crisissituaties. Daartoe mag men gebruikmaken van een aantal radiofrequenties van Defensie.

De wetswijziging heeft een aantal consequenties:

  • Alle bestaande installaties moeten worden aangepast (nieuwe cell-enhancer) met activeringsfunctionaliteit voor het extra deeltje spectrum. 
  • De cell-enhancers moeten remote bereikbaar zijn.
  • Preventief onderhoud en het aanleveren van een jaarlijks rapport inclusief meetresultaten is verplicht voor de eigenaren van Special Coverage Locations (SCL's).


Flash ontvangt veel vragen over deze nieuwe ontwikkelingen. Niet zo vreemd, aangezien Flash al jarenlang diverse indoor coverage oplossingen (onder meer op het ASTRID-netwerk) levert. Daarnaast bieden wij een heel spectrum van managed services, waarbij wij het monitoren en beheren van een netwerk, indien wenselijk, volledig kunnen faciliteren. 

Uitnodiging

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen in de consequenties van de wetswijziging? Graag nodigen wij u uit voor een informatiesessie op dinsdag 26 september, van 10.00 tot 12.00 uur, op onze vestiging in Wilrijk. We sluiten de sessie af met een gezamenlijke lunch.

Bent u erbij? Schrijf u direct in, want vol = vol.