Informatiedag

Informatiedag Flash Smart Control

13 oktober 2016 Flash Private Mobile Networks België, Neerlandweg 16, 2610 Wilrijk
Binnen uw organisatie wordt gebruik gemaakt van diverse systemen; een systeem voor brandmelding, voor het gebouwbeheer, de liften, de portofonie en/of de toegangscontrole. Bij calamiteiten worden deze verschillende systemen op verschillende manieren door verschillende medewerkers aangestuurd. De alarmering is hierdoor niet altijd éénduidig en het blijft onbekend of de boodschap bij de juiste personen is aangekomen. Zou het niet efficiënter en veiliger zijn om al uw systemen op één platform samen te brengen?

Met Flash Smart Control 4 bieden wij u een eenvoudig en efficiënt te bedienen platform dat het mogelijk maakt om al uw essentiële communicatiesystemen aan elkaar te koppelen, te controleren en aan te sturen. Een echte ‘life saver’ in het geval van calamiteiten, wanneer elke seconde telt.

Informatiedag op donderdag 13 oktober

Voor Flash Private Mobile Networks is innovatie een belangrijk thema. Door innovaties in de praktijk toe te passen, leveren we meerwaarde voor onze klanten. Op donderdag 13 oktober organiseert Flash een informatiedag over de mogelijkheden van Flash Smart Control 4. U krijgt uitgebreide informatie over en een demonstratie van onze nieuwe oplossing.  

Na onze informatiedag:

  • heeft u inzicht in hoe u verschillende systemen kunt integreren;
  • weet u hoe u uw alarmeringsproces veiliger en efficiënter kunt maken;
  • begrijpt u hoe nieuwe technologieën als IoT en M2M communicatie in de praktijk slim kunnen worden toegepast.


Bent u erbij op donderdag 13 oktober? Meld u direct aan voor deze unieke sessie!

Heeft u behoefte aan extra informatie, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing op het telefoonnummer +31 (0) 181 25 00 25.