Collaborative Working Press 4

Industriële Veiligheid 2018

25 januari 2018 DeFabrique, Utrecht
Dankzij de technologische ontwikkelingen en de vlucht die mobiele applicaties hebben genomen, zijn mobile devices niet meer weg te denken uit de industrie. Ze digitaliseren uw processen en maken uw processen efficiënter.

Een voorwaarde is wel dat uw medewerkers altijd en vanaf elke locatie veilig met hun mobile device moeten kunnen werken. Maar hoe borgt u dat? Hoe beheert u uw kostbare assets?
 
Tijdens het congres Industriële Veiligheid op 25 januari 2018 in DeFabrique in Utrecht verzorgt Wim Stam, Manager Business Development bij Flash, om 11.45 uur de workshop 'Veilig en efficiënt werken met en door mobile devices'. Hij biedt u vernieuwende inzichten met betrekking tot Mobile Device Management (het beheer van uw kostbare assets) en training van medewerkers.

Om uw medewerkers te kunnen trainen in veilig en efficiënt communiceren, heeft Flash het kennis- en opleidingsplatform Flash Forward ontwikkeld. Wij zijn namelijk van mening dat door meer kennis, medewerkers beter begrijpen waarom communicatie belangrijk is. Voor henzelf, maar ook voor hun collega's.

Komt u ook naar de workshop 'Veilig en efficiënt werken met en door mobile devices'? Schrijf u vandaag nog in voor Industriële Veiligheid 2018!

Over Industriële Veiligheid

Tijdens Industrële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machine-, proces- en explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en -gedrag.

Wij zien u graag op 25 januari op stand 61 in DeFabrique in Utrecht! Klik hier om u aan te melden.