170228 Landingspagina Haringparty

Haringparty 2017

30 juni 2017 Europoort, Rotterdam
Wij nodigen u van harte uit voor de Flash Haringparty op vrijdag 30 juni 2017 van 13.00 tot 18.00 op onze vestiging aan de Europoort in Rotterdam!

Onder het genot van heerlijke Hollandse Nieuwe (of smakelijke alternatieven voor de niet-haringliefhebbers) en een drankje bieden wij u graag een kijkje bij ons achter de schermen. Er is immers heel wat veranderd sinds de laatste Haringparty.

We introduceerden een nieuwe naam en verwelkomden dankzij een overname veel nieuwe (Cuna-)collega's. Bovendien werd niet alleen het naambord op ons bedrijfspand vervangen; er werd ook een complete verdieping aan toegevoegd!

U kunt tijdens de Flash Haringparty 2017 interessante workshops over ons nieuwe kennisplatform Flash Forward en het Online Klantenportal volgen, u door ons en onze partners Ecom, Hytera, MCS en Motorola laten informeren over innovaties én ervaringen uitwisselen met branchegenoten.

Zoals u (wellicht) van ons gewend bent, kunt u tussen de workshops door genieten van muzikale optredens en een spectaculaire verrassing!

Wilt u er graag bij zijn op 30 juni, dan willen wij u verzoeken u vóór 10 juni aan te melden.

Wij kijken uit naar uw komst!