Timmerhuis Foto

Flash Smart Control workshop voor gemeenten

05 oktober 2017 Europoort, Rotterdam
Iedere BHV'er weet: bij calamiteiten is snelheid geboden. Iedere seconde telt. Maar is uw alarmeringsproces daar ook op ingericht?

Uw organisatie maakt gebruik van diverse systemen; een systeem voor de brandmelding, voor het gebouwbeheer, de liften, de portofonie en/of de toegangscontrole. Zijn deze systemen ook aan elkaar gekoppeld, zodat er bij calamiteiten snel en efficiënt kan worden gehandeld? Of worden ze op verschillende manieren door verschillende medewerkers aangestuurd?

Is het voor een ieder duidelijk welk calamiteitenprotocol er in werking wordt gesteld bij (non-)verbale agressie door een bezoeker aan de balie? Wanneer één van uw collega's onverwacht onwel wordt? Of wanneer er in óf net buiten het pand brand uitbreekt? Wie is waarvoor verantwoordelijk als het gaat om alarmering en aansturing van systemen? En heeft u inzichtelijk wie er direct beschikbaar zijn?

Flash is al ruim twintig jaar actief in de markt voor missiekritische communicatie en treedt op als adviseur als het gaat om het veiliger en efficiënter maken van (alarmerings)processen. 
 
Bent u benieuwd hoe wij u als gemeente kunnen helpen uw alarmeringsproces efficiënter en veiliger te maken? Meld u aan voor onze workshop op donderdag 5 oktober.

Het programma

9.15 - 10.00 uur    
Ontvangst en welkomstwoord

10.00 - 10.45 uur 
   
Presentatie & demo Flash Smart Control 4

10.45 - 11.15 uur    
Casestudy: Hoe zorgt de Gemeente Den Haag voor de veiligheid van ambtenaren op het stadhuis en op de buitenlocaties? 

11.15 - 11.30 uur    
Pauze

11.30 - 12.15 uur   
Nieuwe ontwikkelingen

12.15 - 12.30 uur    
Presentatie & demo Flash Forward

12.30 - 13.30 uur    
Lunch en netwerken

Na onze workshop:

  • weet u hoe u uw alarmeringsproces veiliger en efficiënter kunt maken;
  • begrijpt u hoe u met behulp van e-learning de veiligheid binnen uw organisatie kunt vergroten.

Locatie

Flash Private Mobile Networks 
Moezelweg 136 c 
3198 LS Europoort - Rotterdam

Quick scan

Deelname aan onze workshop geeft u recht op een gratis quick scan! Wij zullen een week na afloop van de workshop contact met u opnemen om een afspraak te maken.