Timmerhuis Foto

Flash Smart Control Workshop BE

21 september 2017 Wilrijk, Antwerpen
Een ieder weet: bij calamiteiten is snelheid geboden. Iedere seconde telt. Maar zijn uw alarmeringsprocessen daar ook op ingericht?

Uw organisatie maakt gebruik van diverse systemen, zoals een brandcentrale, een alarmcentrale, een gebouwbeheersysteem, een sprinkelerinstallatie, een toegangscontrolesysteem en walkie-talkies voor snelle en efficiënte communicatie. Maar zijn deze systemen ook aan elkaar gekoppeld, zodat er bij calamiteiten snel en efficiënt kan worden gehandeld? Of worden ze apart aangestuurd door verschillende medewerkers?

Is het voor iedereen duidelijk welk calamiteitenprotocol er gevolgd dient te worden in de verschillende situaties; als er iemand onwel wordt, wanneer er brand uitbreekt of wanneer er een ongewenste bezoeker het terrein op komt? Wie is verantwoordelijk in welke situatie als het gaat om alarmering en aansturing van systemen?

Flash is al ruim twintig jaar actief in de markt voor missiekritische communicatie en treedt op als adviseur als het gaat om het veiliger en efficiënter maken van (alarmerings)processen. Door jarenlange ervaring met onze klanten en analyse van hun noden en wensen werd Flash Smart Control ontwikkeld. Een intelligent monitoringsysteem dat uw bedrijfsprocessen monitort en op een adequate manier personeel alarmeert in geval van een calamiteit. 

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen uw alarmeringsprocessen efficiënter en veiliger te maken? Meld u aan voor onze workshop op donderdag 21 september of donderdag 28 september.

Het workshopprogramma:

09.45 uur - 10.15 uur    
Ontvangst

10.15 uur - 10.30 uur    
Welkomstwoord

10.30 uur - 10.45 uur    
Ontwikkelingen in alarmering

10.45 uur - 11.15 uur    
Uitleg + demo Flash Smart Control 4 

11.15 uur - 11.45 uur    
Uitleg + demo Flash Smart Alert app

11.45 uur - 12.15 uur    
Uitleg + demo opleidingsplatform Flash Forward 

12.15 uur - 14.00 uur    
Lunch en netwerken

Na onze workshopdag:

  • weet u hoe u uw alarmeringsproces veiliger en efficiënter kunt maken;
  • begrijpt u hoe u met behulp van e-learning de veiligheid binnen uw organisatie kunt vergroten.