Gemeente Rotterdam Web

Dag van de BOA 2019

27 mei 2019 De Reehorst, Bennekomseweg 24, 6717 Ede
Speciaal voor alle BOA'S en teamleiders vindt op maandag 27 mei de 14e Dag van de BOA plaats. In één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het event waar u inspiratie opdoet en vele netwerkmogelijkheden heeft met vakgenoten vanuit het hele land! Flash, als missiekritische partner is er ook bij. Met onze Smart Com Push-to-Talk dienst garanderen wij dat iedere BOA veilig de straat op kan en landelijk overal en altijd verbinding heeft mét prioriteit. Om veilig en efficiënt gebruik van de apparatuur te garanderen, bieden wij tevens 24/7 digitale gebruikerstrainingen.

"Eén missiekritisch netwerk van de toekomst, dus geschikt voor spraak én beeld; als dat toch eens zou kunnen…”


Tijdens de Dag van de BOA worden er verschillende workshops gegeven. Ook Flash doet hier aan mee. Tijdens onze interactieve workshop zijn de volgende experts aanwezig: 

Jan Pieter Post, Consultant OOV Missiekritische Communicatie, Flash Private Mobile Networks
Nico Hortensius, Business Development Manager OOV, PrioCom BV
Mariska Koopmans-Brands, Teammanager Stadstoezicht, Gemeente Almere

Stel dat u kon kiezen voor een toekomstvaste oplossing, waarbij zowel spraak als beeld met dezelfde snelle verbinding tot stand komt. En stel dat dit even veilig en missiekritisch zou zijn als nu. Waarbij u overal bereik heeft, met prioriteit als dit nodig is.  Kortom, u wilt gebruik maken van de nieuwste technologie die nog meer bijdraagt aan uw veiligheid. Met bovendien de nieuwste snufjes en accessoires.

Dat dit geen toekomstmuziek meer is laten wij u zien tijdens deze interactieve workshop. Gemeente Almere is één van de eerste gemeentes die hierover kan meepraten. Wij delen graag deze praktijkervaringen met u!

Bekijk het programma van deze dag hier

We verwelkomen u graag op onze stand en/of tijdens onze workshop.

Meld u nu aan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.