Astrid User Days Eventpagina

ASTRID User Days

03 oktober 2018 Square Brussels Meeting Centre
ASTRID werd in 1998 op initiatief van de federale en lokale overheden in België opgericht om een gezamenlijk communicatienetwerk voor alle hulp- en veiligheidsdiensten uit te bouwen. ASTRID levert vier belangrijke basisdiensten, namelijk radiocommunicatie, paging, dispatching-oplossingen en een mobiel spraak -en data-aanbod. Samen vormen ze de sleutel tot soepele, betrouwbare en doeltreffende communicatie. Afhankelijk van de behoeften kunnen ze op geïntegreerde wijze of volledig los van elkaar worden gebruikt.

Vandaag de dag maken ruim 70.000 mensen gebruik van ASTRID-communicatie. ASTRID verzorgt de kritieke communicatie van alle politiezones, alle brandweerkorpsen en de meeste hulp- en veiligheidsdiensten in België. Naast politie en hulpdiensten rekenen ook steeds meer andere organisaties op ASTRID voor hun communicatie, zoals ambulanciers, nutsbedrijven, openbaar vervoer, bewakingsfirma’s en gemeenschapswachten. 

De ASTRID User Days, dit jaar op woensdag 3 en donderdag 4 oktober in het Square Brussels Meeting Centre in Brussel, bieden een ruim overzicht van de huidige en toekomstige applicaties op het gebied van onder meer kritische communicatie, lokalisatie, paging, track & trace, alarmering en dispatching voor deze gebruikers. 

Bezoek onze stand

Wij zijn met een stand (nr. 6) vertegenwoordigd op de ASTRID User Days om het 20-jarig bestaan van ASTRID te vieren en u kennis te laten maken met onze nieuwste oplossingen op het gebied van missiekritische communicatie.

Denk aan:

  • Oplossingen voor indoor coverage;
  • Alarmering via een app;
  • Helmen met geïntegreerde audio voor hulpverleners op motoren. 


Ook vieren wij dat wij als vaste leverancier in het raamcontract van ASTRID alle randapparatuur en accessoires gaan leveren! Lees hier meer.  

Mogen wij op 3 en 4 oktober verwelkomen op onze stand? Meld u vandaag nog aan voor de ASTRID User Days.