Chemie

Shutdowns & Turnarounds

09 februari 2017 Worldhotel Wings (bij Airport Rotterdam)
In een noodsituatie wilt u snel kunnen reageren. De juiste mensen en de juiste informatie moeten snel naar de juiste locatie worden gestuurd. Met betrouwbare communicatiemiddelen die eenvoudig te bedienen zijn. Want elke seconde telt.

U wilt ook weten hoe het in de toekomst nog beter kan. Uw mobile devices en applicaties verstrekken u informatie over gedrag, omgevingsfactoren, efficiëntie en kosten. Met die inzichten kunt u uw processen optimaliseren en uw organisatie nog veiliger maken.

Hoe gaat u om met het beheer van mobile devices en applicaties? Deze hebben een grote toegevoegde waarde en zijn efficiëntieverhogend. Maar u wilt niet dat groei in ICT veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. 
 
Tijdens het congres Industriële Veiligheid op 26 januari en de 1-daagse conferentie Shutdowns & Turnarounds op 9 februari 2017 verzorgt Rens Noordeman, Business Consultant bij Flash, een presentatie over de complexiteit en de rol van communicatie die steeds groter wordt en zich ontwikkelt van business-enabler tot business-driver.
 
Centraal staat de vraag: Hoe gaat u om met die complexiteit en de toename van sets en applicaties per medewerker, zonder dat de veiligheid binnen uw organisatie in het geding komt?
 
Bent u benieuwd naar het antwoord op deze vraag? Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan de sessies van Flash tijdens de conferenties Industriële Veiligheid en Shutdowns & Turnarounds!

Over Shutdowns & Turnarounds

Een goede voorbereiding van uw shutdown kan (in de letterlijke zin) het halve werk zijn. U kunt uitloop, calamiteiten en onverwachte kosten voorkomen door goed geïnformeerd te zijn en tijdig de juiste beslissingen te nemen. Belangrijk, want uw shutdown is één van de meest kritische activiteiten binnen uw jaarlijkse bedrijfsvoering. Shutdowns & Turnarounds, op 9 februari in Worldhotel Wings bij Airport Rotterdam, is hét event specifiek gericht op en voor de shutdown professionals in de Benelux. Met promotiecode 69879Flash ontvangt u 20% korting op tickets!

Klik hier om u aan te melden!